Loading...
ICT Beheer

ICT Beheer door SquareHost

Bij SquareHost gaat het niet alleen om de ICT binnen uw bedrijf. Bij ons gaat het ook om uw business. Wij houden van aanpakken en ervoor zorgen dat u een minder zorgen heeft bij het gebruik maken van de ICT binnen uw onderneming. Wij gaan voor duidelijkheid en geen non-sense. Wij pakken het probleem aan en zorgen voor een oplossing.

Af en toe lijkt ICT beheer een ingewikkeld onderwerp. Maar wij zullen er niet moeilijk over doen: ICT moet het gewoon doen. Er zijn een hoop tools, beheersprocessen of andere middelen om ICT beheer “makkelijk” te maken. Bij SquareHost is er maar één middel als het gaat om het voor u beheersbaar te maken en dat is een SLA afgestemd op uw wensen. Een unieke SLA die voldoet aan uw wensen en uw eisen.

We spreken per proces met u af waaraan zaken als reactietijden en performance aan moeten voldoen. Zo weet u waar u aan toe bent als er eventjes iets niet helemaal doet wat het zou moeten doen. Daarmee brengen we ICT beheer terug tot de essentie. Compleet afgestemd op uw business processen. Dat is wel zo overzichtelijk.

Beheer op locatie

De ICT omgeving is de basis om aan het werk te kunnen met uw organisatie, groet uw organisatie? Dan groeit uw ICT omgeving automatisch mee. Daarom kan het een keuze zijn om je aandacht elders te leggen en je ICT beheer uit te besteden. Het kan ook zijn dat u tijd mist, kennis of mankracht om problemen efficiënt en snel op te lossen. Dan is het een zorg minder om ICT beheer uit te besteden zo kunt u zich op andere zaken richten . Uw ICT omgeving is op deze manier voorzien van hoge prestaties en continuïteit.

Beheer afgestemd op uw businessprocessen

Bij SquareHost vinden we dat uw ICT omgeving om uw business draait. Daarom zullen wij ons richten op datgene dat uw organisatie echt nodig heeft. Niet ieder process heeft evenveel impact op de continuïteit van uw business. Daarom zullen wij per process afspraken maken om snel en efficiënt problemen te kunnen oplossen. Doormiddel van verschillende afspraken zullen wij uw organisatie in kaart brengen en een onderzoek doen welke processen verbeterd kunnen worden.

SquareHost biedt u zorgeloze ICT

Een betrouwbare en veilige ICT omgeving die 7 dagen per week 24 uur beschikbaar is. We monitoren al onze systemen proactief op alle componenten. Regelmatig voeren benchmarks, diaster recovery en andere werkzaamheden uit om onze infrastructuur te testen en deze 24/7 belofte te kunnen nakomen.

Wij beheren bovendien de volledige lifecyle van onze infrastructuur. Zowel op hardware als op software gebied. Zo hebben we het voordeel dat we problemen kunnen voorkomen in plaats van genezen. Welke diensten kunnen wij u bieden:

  • Proactief beheer
  • Monitoring
  • Servicedesk

Beheerders met gevoel voor de ICT

Met onze unieke SLA’s die afgestemd zijn op uw bedrijfsprocessen hebben wij altijd een oplossing voor uw organisatie. Heeft u interesse in ons? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via (038) - 202 08 06. Of stuur ons een email via de contact pagina.

Eerst uitproberen?
Geen probleem! U kunt onze diensten eerst uitproberen. No strings attached! Neem hiervoor contact met ons op.