ICT Beheer

ICT Beheer door SquareHost

Bij SquareHost gaat het niet alleen om de ICT binnen uw bedrijf, het gaat ons ook om uw business. Wij houden van aanpakken en zorgen er met onze diensten voor dat u zich minder zorgen hoeft te maken over het gebruik van de ICT binnen uw onderneming. Wij gaan voor duidelijkheid en houden van no-nonsense. Wij pakken het probleem bij de kern aan en zorgen altijd voor een oplossing.

Af en toe lijkt ICT beheer een ingewikkeld onderwerp. Toch zullen wij er niet moeilijk over doen: ICT hoort gewoon te werken. Er zijn een hoop tools, beheerprocessen of andere middelen om ICT beheer “makkelijk” te maken. Bij SquareHost hanteren we één middel om het voor u zo beheersbaar mogelijk te maken, dit is een SLA afgestemd op uw wensen. Een unieke SLA die voldoet aan al uw wensen en eisen.

We spreken per proces met u af waar zaken als reactietijden en performance aan moeten voldoen. Zo weet u waar u aan toe bent als er iets niet werkt. Daarmee brengen we ICT beheer terug tot de essentie. Compleet afgestemd op uw business processen. Dat is wel zo overzichtelijk.

Beheer op locatie

De ICT omgeving is de basis om aan het werk te kunnen met uw organisatie, groeit uw organisatie? Dan groeit uw ICT omgeving automatisch mee. Daarom kan het een keuze zijn om de aandacht elders te leggen en uw ICT beheer uit te besteden. Het kan ook zijn dat u tijd, kennis of mankracht mist om bepaalde problemen snel en efficiënt op te lossen. Is dit ook bij u van toepassing? Dan onderhouden wij graag uw ICT beheer zodat u zich op andere zaken kunt focussen. Uw ICT omgeving is op deze manier voorzien van hoge prestaties en continuïteit.

Beheer afgestemd op uw businessprocessen

Bij SquareHost vinden we dat uw ICT omgeving om uw business draait. Daarom richten wij ons op datgene dat uw organisatie echt nodig heeft. Niet ieder process heeft evenveel impact op de continuïteit van uw business. Daarom zullen wij per process afspraken maken om snel en efficiënt problemen op te kunnen lossen. Door middel van verschillende afspraken zullen wij uw organisatie in kaart brengen en een onderzoek doen welke processen in uw onderneming (mogelijk) verbeterd kunnen worden.

SquareHost biedt u zorgeloze ICT

Een betrouwbare en veilige ICT omgeving die 7 dagen per week 24 uur beschikbaar is. We monitoren al onze systemen proactief op alle componenten. Regelmatig voeren wij benchmarks, disaster recovery en andere werkzaamheden uit om onze infrastructuur te testen en deze 24/7 belofte waar te maken.

Wij beheren bovendien de volledige lifecyle van uw infrastructuur. Zowel op hardware als op software gebied. Zo hebben we het voordeel dat we problemen kunnen voorkomen in plaats van genezen. Hieronder vindt u enkele diensten die wij uw onderneming in ieder geval kunnen bieden:

  • Proactief beheer
  • Monitoring
  • Servicedesk

Beheerders met gevoel voor de ICT

Met onze unieke SLA’s die afgestemd zijn op uw bedrijfsprocessen hebben wij altijd een oplossing voor uw organisatie. Heeft u interesse in onze diensten? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via (038) - 202 08 06. Of stuur ons een email via de contact pagina.

Eerst uitproberen?
Geen probleem! U kunt onze diensten eerst uitproberen. No strings attached! Neem hiervoor contact met ons op.